23 лютого в Івано-Франківському навчально-науковому інституті менеджменту ЗУНУ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «магістр»! 

Церемонія вручення розпочалася хвилиною мовчання та вшануванням полеглих героїв, які загинули у боротьбі з російським агресором, а також згадкою всіх наших захисників, хто невтомно тримає щит на передовій у даний час…

Зі словами вітань та побажань до випускників звернулася директор Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту, доктор економічних наук, професор Галина Ляхович.

У своєму натхненному та зворушливому виступі директор побажала кожному реалізувати себе у професійній сфері, безперервно розвиватися, впевнено долати перешкоди, підкоряючи нові вершини.

Випускників також привітав із важливим досягненням директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віктор Кімакович, та побажав в нелегкий для України час не зупинятись у досягненні нових знань та вмінь.

Зі словами вдячності директору та професорсько-викладацькому складу інституту виступили випускники: Ірина Стасюк– засновниця мережі медичних центрів «Медікал Сервіс Груп», директорка медичного центру «Мед-Еліт» та медичний директор Івано-Франківського обласного фтизіопульмонологічного центру Леся Манів. Вони відзначили важливість й цінність  отриманих знань та професіоналізм й чуйність викладачів.                  

Завершився захід емоційним зачитуванням поезії студентками бакалаврату Веронікою Данів та Василиною Тринів.

Щиро вітаємо випускників із завершенням навчання! Бажаємо, щоб знання, здобуті у стінах Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту допомагали вам розкривати свій потенціал, досягати нових кар’єрних висот і були запорукою відкриття нових горизонтів й вершин! Ми пишаємось вами, адже кожен з вас — унікальна історія успіху. Ми переконані, що отриманий диплом — це не кінець вашого навчання, а початок нових можливостей, які відкриваються перед вами. Гордо несіть звання випускника Західноукраїнського національного університету та своєю посильною працею робіть вклад в майбутнє нашої держави!