В Івано-Франківському навчально-науковому інституті менеджменту ЗУНУ відбувся захоплюючий день відкритих дверей, до нашого закладу завітали студенти з Івано-Франківського фахового коледжу технологій та бізнесу.

Зустріч розпочалася з вступного слова директора ІФННІМ ЗУНУ – Галини Іванівни Ляхович, яка розповіла про різноманітність освітніх напрямків, що пропонує інститут, наукову та культурно-соціальну роботу. Цей день також випав на міжнародний день фінансової незалежності, і у цьому контексті, директор побажала молоді бути незалежними у всіх сферах життя, від фінансів до особистих переконань.

Особливим моментом стало проведення настільних ігор “Монополія” та “Зрозумій мене”, що виявилися не просто розвагами, а засобами глибокого навчання та відкриття нових граней особистості.

Студенти із великим захопленням вкладали свій «стартовий капітал» з метою отримання максимального прибутку. Кожен із студентів мав змогу відчути себе монополістом і продемонструвати всі свої вміння і навички в бізнесі, що обов’язково знадобиться їм в освоєнні всіх аспектів їхньої майбутньої професії. В свою чергу, “Зрозумій мене” змусила студентів розширити межі своєї комунікації, вчитися відчувати і розуміти одне одного без слів, спираючись на 6-е чуття та інтуїтивні здібності.

По завершенню ігор, кращі гравці були відзначені нагородами, що підкреслило їх виняткові здібності та участь.

Дякуємо всім, хто завітав до нас! Бажаємо успіху в подальшому виборі та чекаємо з нетерпінням зустрічі в новому навчальному році, сповнених надії та нових ідей!