У стінах Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту ЗУНУ відбулося офіційне  вручення дипломів магістрам!

Церемонія вручення розпочалася хвилиною мовчання та вшануванням полеглих героїв, які загинули у боротьбі з російським агресором, зокрема, і студентів інституту, які так і не змогли завершити навчання…

До випускників з вітальним словом звернулася директор Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту, доктор економічних наук, професор Галина Іванівна Ляхович.

У своєму натхненному та зворушливому виступі директор побажала кожному реалізувати себе у професійній сфері, безперервно розвиватися, впевнено долати перешкоди, підкоряючи нові вершини.

Випускників також привітав із важливим досягненням та благословив на добрі справи о. Василь – настоятель парафії Святого Духа у Івано-Франківську.

Зі словами подяки дирекції та професорсько-викладацькому складу інституту виступили випускники: Олег Савка (воїн)– керуючий справами виконавчого комітету Калуської міської ради та голова Пасічнянської територіальної громади Андрій Гунда. Вони відзначили важливість та цінність  отриманих знань і корисного спілкування з викладачами!                    

Завершальним акордом заходу було емоційне зачитування поезії студентками бакалаврату Веронікою Студзінською та Мар’яною Засітько під акомпанемент гри на  гітарі  студентом третього курсу Лабінським Юрою.

Щиро вітаємо випускників із завершенням навчання! Сподіваємося, що досвід і знання, отримані під час навчання в Івано-Франківському навчально-науковому інституті менеджменту ЗУНУ стануть вагомим підґрунтям для подальшого зростання!

Будьте лідерами  , справжніми патріотами нашої держави , а своєю плідною працею наближайте нашу Перемогу!

Слава Україні!

Слава її захисникам!