В Івано-Франківському навчально-науковому інституті менеджменту Західноукраїнського національного університету відбулась урочиста Академія з нагоди посвяти в студенти.

Студентські роки ‒ це початок добрих змін, змін, що несуть надію і поступ вперед. Це старт нових подій, відкриттів і звершень.

Розпочалась академія із декламації вірша “В моїй Україні сьогодні війна” студенткою 1 курсу Анною Баран.

Виступила перед студентами, їх батьками, а також професорсько-викладацьким складом директор інституту ІФННІМ ЗУНУ, заслужений працівник освіти, доктор економічних наук, професор Галина Іванівна Ляхович. Вона відмітила, що: “Зараз ми живемо в складний період, період війни, період тяжких випробувань і тому ми повинні по особливому ставитися до навчання та роботи, адже нам з вами відбудовувати нашу державу!”.

Було вшановано хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Студенти нового набору склали Клятву студента та отримали символічний студентський квиток з рук директора інституту та студентки 1 курсу магістратури Чабак Марти.

Зі словами благословення на свято завітав отець Василь Максимишин.

Також із наставними словами перед студентами виступив керівник Управління Державної казначейської служби України у м.Івано-Франківську Івано-Франківської Області Володимир Косик.

Від імені студентів-першокурсників виступила Кузьмін Ірина, яка пообіцяла докласти максимум зусиль та наполегливості у подальшому навчанні. У свою чергу студентка 1 курсу магістратури Чабак Марта пообіцяла першокурсникам підтримку та допомогу.

Ще раз бажаємо всім студентам та викладачам успішного та плідного навчального року! Натхнення, нових здобутків та звершень! Мирного неба та Перемоги!