Сьогодні студенти ІФННІМ ЗУНУ зібрались разом, аби стати свідками важливої події. За підтримки Івано-Франківської міської влади, на чолі з Русланом Марцінківим в кінотеатрі Люм’єр мали честь відвідати презентацію фотовиставки «Довжиною у війну», яка як болючий відлік часу, оголює перед нами нескінченні виміри людського страждання та мужності в обличчі безжальної війни.

Також відбулась прем’єра документального фільму «Готові до спротиву 107 бригада ТРО», де кожен кадр – це шматок реальності, задокументований в бойових історіях підрозділів тероборони, чиї серця б’ються у непохитному ритмі волелюбства.

Від перших днів широкомасштабної війни, коли наша земля затремтіла під тягарем агресії, підрозділи Територіальної оборони ЗСУ стали на захист рідної землі, вступаючи в битву з окупаційними силами.

Вони стали живим символом непохитної відваги, жертовності та незламної волі до перемоги, яка пульсує в серцях кожного українця.

Масове приєднання до лав ТРО після військового вторгнення країни-агресора стало яскравим свідченням нашого незламного духу. Як сказав Віктор Гюго, «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав». Саме ці слова найкраще відображають дух нашої непереможної боротьби, що продовжує жити в серцях студентів ІФННІМ ЗУНУ, свідків та учасників цієї історичної події.